Вишиванюк наказав звільнити головного лікаря Коломийської лікарні

Під час зустрічі представників обласної організації афганців з головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайлом Вишиванюком, ветерани попросили про створення спеціального шпиталю для їх лікування. Проте, губернатор Прикарпаття не бачить у цьому потреби.

«В нас у будь-якій лікарні є спеціально відведені палати для учасників бойових дій, зокрема, ветеранів війни, чорнобильців, афганців. Тому я не бачу у цьому необхідності», - сказав Михайло Вишиванюк.

Натомість, воїни-афганці зауважили, що потрапити у ці палати практично не можливо, адже, зокрема головний лікар Коломиї, віддає перевагу прокурору та іншим багатіям.

«Я переніс чотири операції і жодного разу не міг потрапити до цієї палати, адже вона постійно занята суддями, прокурорами та іншими посадовцями. І це стосується не тільки Коломиї, а й інших районів області», - сказав один із афганців.

Михайло Вишиванюк був обурений такою поведінкою головного лікаря, та віддав наказ своєму заступнику Роману Іваницькому, протягом наступного тижня звільнити його із займаної посади.

Леся, 07.10.2011 20:17



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини