Ніхто нас не лякав, ніхто нас не підкуповував – Мартинець

Нестор Мартинець, голова Івано-Франківської обласної спілки «Чорнобиль» вражений несправедливими коментарями Андрія Микинина, директора Благодійного Християнського Фонду «Солідарність» щодо відміни мітингу, який був запланований на 4 жовтня 2011 року чорнобильцями та афганцями проти законопроекту 9127.

«Мені дуже прикро, що Андрій Микитин сказав, що нас підкупили. Ніхто нас не лякав, ніхто нас не підкуповував, Нестора Мартинця не підкупиш. Не пасувало йому це робити, адже не можна піднімати рейтинг на чорнобильських питаннях», - сказав Нестор Мартинець.

Насправді ж за словами голови чорнобильців, пільговики вирішили піти на зустріч владі і розпочати перемовини щодо вирішення ряду проблемних питань, які будуть стосуватися не тільки повернення пільг.

«Ми відмінили мітинг, адже розпочали обговорення наших проблем з заступником голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації, а завтра маємо зустрітися з Михайлом Вишиванюком. Ми будемо розглядати питання не тільки відновлення пільг, а й говоритимемо про звільнення з роботи ряду працівників Пенсійного фонду в Івано-Франківській області у зв’язку з прямими знущаннями над пільговиками. Так, наприклад, у серпні місяці у Пенсійному фонді самостійно вирішили скоротити пенсію 29 чорнобильцям, хоч вони не мали жодного права це робити», - повідомив «Малакаві» Нестор Мартинець.

Також він запевнив, що якщо влада буде тільки слухати і нічого не робити, то мітинг обов’язково проведуть.

«Якщо все залишиться на папері, то ми не можемо стояти осторонь проблем пільговиків усіх категорій і приєднаємося до всієї України», - заявив Нестор Мартинець.

Нагадаємо, що вчора мала відбутися акція протесту, проте під стіни адмінбудинку прийшли лише «діти війни». Вчора Андрій Микитин заявив, що, мовляв, афганцям та чорнобильцям погрожували, саме тому вони відмовилися від акції протесту.

Леся, 05.10.2011 18:17



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини