Перевізники обкрадають міський бюджет?

Вчора зранку під Івано-Франківську міську раду прийшли мешканці міста, які не змогли доїхати до своїх городніх заміських ділянок через те, що перевізник «не пустив» автобуси на маршрут.

Люди з обурення звернулися до першого заступника міського голови Зіновія Фітеля, адже були переконані, що він винен у ситуації, що склалася.

«Коли не приїхали автобуси, ми подзвонили до перевізника, і він сказав, що Фітель заборонив возити», - розповів Іван Єфимович.

Зіновій Фітель у свою чергу пояснив, що ситуація, мабуть, склалася через проведення перевірки щодо виправданості коштів, які влада виділяє на перевезення пільговиків.

«Перевізник нам розповів, що він возить десять тисяч пенсіонерів на тиждень безплатно, в мене склався сумнів, що так багато людей, адже за його підрахунками він перевозить за один рейс 120 пасажирів в автобусі. Після перевірки, напевно, перевізник і відмовився возити, але ніхто не забороняв возити, а місто, звичайно, не буде платити за пільговиків, яких не перевозять», - пояснив Зіновій Фітель.

Чиновник пообіцяв владнати конфлікт з перевізником та відновити маршрути.

Леся, 05.10.2011 17:10



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини