В обласній організації «Діти війни» не вірить Вишиванюку

Голова обласної партійної організації партії «Народна Влада» Андрій Малетин та керівник обласної організації політичної партії «Діти війни» Ярослав Попович провели прес-конференцію, на якій обговорювали питання доплат та пільг на регіональному рівні для Дітей війни.

«Ми проводимо наш захід для того, щоб донести до діючої влади наші пропозицію щодо покращення життях цих людей. Аналізуючи бюджет 2011 року, ми прийшли до висновку, що виплати дітям війни можна здійснювати з обласного бюджету», - заявив Андрій Малетин.

Проте, на запитання журналіста «Малакави»: чому вони не ініціюють зустріч з Михайлом Вишиванюком, Андрій Микитин, голова благодійного фонду «Солідарність»та Ярослав Попович заявили, що голова обласної державної адміністрації немає повноважень, які допоможуть їм вирішити ці проблеми, і він тільки говорить та обіцяє.  Одразу після такого запитання, представника «Малакави» назвали працівником прес-служби ОДА, який тільки провокує.

На всі запитання, які задавали Ярославу Поповичу відповідав Андрій Микитин, що досить дивно, адже не він був заявленим як спікер сьогоднішньої прес-конференції.

Спасибі й на тому, що вдалося з’ясувати плани обласної організації політичної партії «Діти війни» щодо проведення мітингу.

«Ми можливо проведемо мітинг 18 жовтня, якщо буде проведена позачергова сесія обласної ради, адже нам треба депутати», - знов відповів Андрій Микитин.

Леся, 13.10.2011 16:38



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини