Наступного року влада обіцяє провести конкурс на вивезення ТПВ

Виконуючий обов’язки начальника комунального підприємства «Муніципальна інспекція з благоустрою» Степан Кукула повідомив про незадовільний стан контейнерів для вивезення сміття. Згідно його підрахунків є від трьох і більше адрес на території кожного ЖЕО, де поломані контейнера.

Проте, за словами першого заступника міського голови Зіновія Фітеля у керівників ЖЕО не виникало жодних проблем у питанні контейнерів.

«Ми десь два місяці тому склали графік ремонту контейнерів і ремонту контейнерних площадок. Всі начальники ЖЕО так гарно відзвітували, і сказали що не мають питань. Скажіть мені, хто кого обманює?» - запитав Зіновій Фітель.

Степан Кукула пояснив, що прості контейнери відремонтовані, а євро контейнери, які не підлягають ремонту чи немає такого спеціаліста, вони не відремонтовані. І процедура ремонту такого контейнера набагато довша, ніж звичайного.

Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус незадоволений роботою перевізників сміття та їх відношенням до комунального майна.

«У нас є національна риса, яка завжди проявляється: як моє, - то я за нього зубами вчеплюся, а як ні - все рівно. Ось таке відношення до контейнерів у наших перевізників. А контейнера закуповувалися за бюджетні кошти і по грантах, а це все праця. Як можна таким чином відноситися до громади і до праці тих людей, які робили все, щоб покращити ситуацію  вивезенням сміття у місті? Тому на наступний рік ми проведемо конкурс на вивезення ТПВ, адже ми бачимо, яке відношення перевізників і до вивезення сміття, і до контейнерних майданчиків», - заявив Віктор Анушкевичус.

Леся, 06.10.2011 11:16



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини