Навчальні заклади готові до навчального року на 97 % — Анушкевичус

На днях будуть конкретні результати щодо стану підготовки навчальних закладів до свята першого вересня.

Про це сьогодні на пес-конференцій розповів мер міста Віктор Анушкевичус

«Дякую за розуміння депутатів, що нарешті затвердили пооб’єктний розподіл бюджету розвитку. І тепер ми можемо розглядати в першу чергу роботи пов’язані з ремонтом доріг та підготовку навчальних закладів міста до першого вересня. Навчальні заклади міста Івано-Франківська готові десь на дев’яносто сім відсотків, але є певні штрихи та дрібниці, проте завтра буде об’їзд міського голови зі службами для того, щоб ми мали конкретний результат до початку навчального року», -сказа Віктор Анушкевичус.

Також мер міста зазначив, що згідно з указом Президента щодо пожежної безпеки закликає людей бути обережними у поводжені з вогнем.

«Добре, що в нас погодні умови дещо кращі ніж на сході України, де відбуваються численні пожежі. Я звертаюся до всіх громадян прилеглих сіл та міст і керівників організацій - припинити спалювати побутове сміття, стерню, палити вогнище в лісі і взагалі утриматись від поїздок у ліс тому, що земля суха. Зазначу, що за вище указані дії призначається не тільки адміністративна, а й кримінальна відповідальність», — сказав Віктор Анушкевичус.

Леся, 17.08.2010 19:40



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини