Бабло переможе зло – під таким гаслом працює команда Анушкевичуса — Тарас Боднар

«Повідомляємо про висновок археологічної експертизи, щодо розкопу на вулиці сотника Мартинця 1 (поряд з колишнім "Пасажем Гартенбергів"). Отже, у результаті історичних досліджень, археологічних розкопок, обстежень розкопу і всієї ділянки були розроблені і представлені рекомендації з консервування, а також рекомендації з використання археологічного об’єкту. Таким чином на даному етапі запропоновано виконати першочергові роботи з тимчасової консервації об’єкту».

Такий лист отримав лідер ГО «Поклик нації» Тарас Боднар від заступника міського голови Зіновія Фітеля. В листі сказано, що потрібно закрити бетонними панелями розкоп і провести роботи по влаштуванню дренажу. Також розпочати комплексну консервацію, а саме: розробити проектну документацію консервації для її подальшої музеєфікації ( вентилювання, консервація кладки, укріплення поверхні каменю, антисептичну обробку кладки).

«Записавши розкоп "Пасажу Гартенбергів", посадовцям практичніше буде дозволити власнику ТЦ "Мальва" зробити таку бажану ним добудову в сторону вулиці Сотника Мартинця. А міському архітектору Ігорю Гаркоту, першому заступнику мера Зіновію Фітелю, і самому міському голові Віктору Анушкевичусу з його фарбованою командою, що йшла на вибори з гаслом «не словом, а ділом», а працює під іншим «бабло переможе зло» - зайві гроші не завадять, бо після 31 жовтня їм уже нічого не дадуть», — каже Тарас Боднар.

Леся, 17.08.2010 11:05



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини