Монумент «Слави» потрібно реконструювати. Ми дамо половину суми — Боднар

ГО «Поклик Нації» звернувся до міської влади з приводу аварійного стану монументу «Слави» на Північному Бульварі та необхідності його негайного ремонту.

Про це сьогодні на прес-конференції розповів голова ГО «Поклик Нації» Тарас Боднар.

«Після того, як я побачив маленьку дівчинку, яка проїжджала повз монумент і на неї мало не упав уламок з обеліску, я вирішив, що настав час щось робити, тим паче, що міська влада на це уваги не звертає, - каже Тарас Боднар, - Цей монумент знаходиться в аварійному стані і не використовується за призначенням. Він створює небезпеку життю та здоров’ю людей. Саму конструкцію зроблено із уральського мармуру, який є досить неякісним матеріалом. Плюс недбале до нього відношення дало теперішній результат».

Тарас Боднар каже, що ГО «Поклик Нації» готовий виділити кошти на ремонт монументу.

«Приблизна вартість робіт - це 900 тисяч гривень. Половину цієї суми ми готові надати, адже маємо угоди із потужними місцевими будівельними фірмами про співпрацю. Решта - за міською владою, - говорить Тарас Боднар, - Ми пропонуємо архітектурний стиль залишити незмінним. Проте монумент має бути увінчаний золотим тризубом, зруйновані плити замінити та, власне, перейменувати його у «Монумент слави Українській Національній Армії, якій 28 квітня цього року виповнилося 28 років»
old_editor, 06.07.2010 13:44



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини