Представники «Свободи» дійсно підходили до хлопців, що роздавали газети і ті їх самі віддали — Голутяк (заява+коментар)

Заява

Івано-Франківської міської організації ВО «Свобода»

з приводу прес-конференції ГО «Поклик нації»

Івано-Франківська міська організація ВО «Свобода» заявляє, що дії ГО «Поклик нації» є проявом політичного замовлення з метою дискредитації справжніх українських націоналістів.

Очільник політичного проекту «Поклик нації» Тарас Боднар є штатним провокатором проти ВО «Свобода». Протягом останніх років, виконуючи політичне замовлення, він постійно поширює неправдиву провокаційну інформацію про «Свободу», а вся діяльність створеної ним ГО «Поклик нації» спрямована виключно проти лідерів ВО «Свобода», що підтверджує замовний характер її виникнення.

Вважаємо, що політична діяльність ГО «Поклик нації» є наочним прикладом застосування брудних PR-технологій проти націоналістичної партії, яка з кожним днем набирає все більшої ваги у суспільстві.

Очевидно, опоненти ВО «Свобода» не витримують чесної політичної боротьби. Наслідком цього і є створення штучних політичних проектів. Їх єдина мета – поширення відверто неправдивої інформації та маніпуляція громадською думкою.

Для нас та численних наших прихильників у Івано-Франківську є цілком зрозуміло – діяльність ГО «Поклик нації» ніщо інше як політичне замовлення місцевих політичних банкрутів, а особи на кшталт Тараса Боднара – політичні маріонетки в руках містечкових олігархів та можновладців.

Знаємо, що українці, які сповідують націоналістичну ідеологію, є свідомими громадянами та не піддаються впливу брутальних політичних технологій. Переконані, що іванофранківці дадуть адекватну оцінку провокаційним діям псевдонаціоналістів.

В свою чергу ВО «Свобода» наголошує, що веде політичну боротьбу виключно законними методами та підтверджує свою позицію не порожніми словами, а конкретними діями для захисту інтересів української нації.



Прес-служба Івано-Франківської міської організації ВО «Свобода»




Як повідомив «Малакаві» прес-секретар обласної ВО «Свобода» Віталій Голутяк, Тарас Боднар діє на замовлення окремих політичних сил. Проте, яких саме, він не уточнює. Каже, що вони здогадуються, хто саме стоїть за створенням політ-проекту «Поклик нації», проте конкретні прізвища називати відмовляється, мовляв, не морально без ґрунтовних доказів когось звинувачувати.

Віталій Голутяк підтвердив той факт, що представники «Свободи» підходили до хлопців, що роздавали газету «Дзвони нації», але не пропонували їм гроші за тираж і не погрожували. Молоді люди самі віддали свободівцям газети.

Стосовно того, що представники «Свободи» працювали спостерігачами від Партії регіонів на президентських виборах, то це теж, за словами Віталія Голутяка, неправда. За його словами, «Свобода» сповідує жорстку націоналістичну політику, яка кардинально розходиться із засадами Партії регіонів.

old_editor, 09.02.2010 17:50



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини