Наші діти також хочуть їсти. Зупинимо свавілля ПП «Траян». Працівники базару пікетували адмінбудинок

В Івано-Франківську знову пікетувалу будівлю міської ради, але цього разу не таксисти. До такого кроку наважилися працівники базару, що по вулиці Старозамковій. В руках вони тримали плакати із гаслами «Наші діти також хочуть їсти», «Зупинимо свавілля ПП «Траян».

За словами пікетувальників, власник базару «Траян», без будь-яких пояснень вигнав їх із території базару, не пояснюючи причин такого кроку, хоч договір оренди діяв до першого березня. Також, на думку пікетувальників, не зрозумілий той факт, чому одні підприємці без перешкод працюють і далі, а інших вигнали.

«Власники «Траяну», просто вигнали на вулицю людей, просто так їм захотілося. На другий день, коли працівники базару прийшли на роботу, то на їхніх місцях нічого не було, — розповідає «Малакаві» одна із працівниць базару від підприємця Терлецької, — Ми звернулися до міліції, бо, як немає, то значить вкрали. В цей же день власник базару почав нам видавати палатки, а вже 5 лютого пан Мостовий сказав нам, що тут ми стояти і працювати не будемо».

За словами пікетувальників, багато з яких прийшло з дітьми, ця робота — їх єдиний шанс на заробіток, адже серед працівників базару на Старозамковій, так званого «п’ятачка», є і одинокі матері, і люди із багатодітних сімей.

«Я живу без чоловіка. В мене дочка, яку треба вчити, — каже Тетяна Ревенко, працівниця базару, — А власник каже, що роботи повно і знайти її буде легко. Де?»

Пікетувальники направили листи-прохання до міської влади розібратися у цьому питанні і зупинити свавілля підприємця.

За неофіційною інформацією, власники базару закрили «точки» лише однієї підприємниці, чоловік якої, начебто, посварився з власником базару під час вечірки.

old_editor, 09.02.2010 17:17



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини