На Прикарпатті виборці здебільшого готові голосувати за БЮТ — опитування

Якій політичні партії ви довіряєте більше, не зважаючи на те, чи представлена вона у Парламенті чи ні?

Таке соціологічне опитування провели активісти громадської організації «Поклик Нації».

Результати опитування не виявилися дуже несподіваним для нашого регіону, адже рейтинги партій, що висували свого кандидата на Президентських виборах практично не відрізняються від результатів, отриманих цими кандидатами на виборах на Прикарпатті. Зі значним відривом лідирує БЮТ — 41.4 %.

Правда, за словами голови ГО «Поклик Нації» Тараса Боднара, те, що робили БЮТівці останніх півроку у міській раді не могло не позначитися на настроях городян.

«У міській раді БЮТ не працювали й не давали працювати іншим, — каже Тарас Боднар, — В облраді ситуація трохи інша - там вони деколи працюють».

У «Поклику Нації» вважають, що такій високій підтримці місцеві БЮТівці мають завдячувати своєму незламному лідеру Юлії Тимошенко, в яку, не зважаючи ні на що, люди ще вірять.

За БЮТом з величезним відставанням розташувалися: НУ-НС - 9.2 %, КУН - 7.5 %, РУХ - 4.9%, ВО «Свобода» - 4.5 %, Партія Регіонів - 3.3 %, Народна Партія Литвина - 1.9 %, Собор - 1.5 %, Сильна Україна - 1.3 %, Єдиний Центр – 1 % та УНП - 0.5 %. Жодній партії не вірять 14.3 % франківців.



«Ми маємо бажання взяти участь у виборах
, — каже голова ГО «Поклик Нації» Тарас Боднар, — Тому й провели таке опитування, щоб визначити рівень підтримки наших опонентів».

old_editor, 23.03.2010 18:11



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини