Влада розпочала тиск на представників «Батьківщини»

Член фракції «БЮТ-Батьківщина», лідер Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Батьківщина молода» Євген Суслов заявляє про переслідування членів його родини у зв'язку з його відмовою співпрацювати з владою.

Про це він заявив вчора на брифінгу у Верховній Раді, повідомляє прес-служба «Батьківщини».

Суслов розповів, що володіє достовірною інформацією про те, що найближчими днями його батька, який кілька днів тому переніс складну операцію, спробують затримати і запроторити до СІЗО за надуманими звинуваченнями. А бізнес його батька мало не щодня перевіряється різними структурами.

Такі випадки не поодинокі, говорить народний депутат Дмитро Шлемко, і вони будуть частішати, адже наближається дата виборів, а чинній владі необхідно усіма способами зберегти сьогоднішню більшість і в парламенті наступного скликання.

«Основним конкурентом Партії регіонів є БЮТ, тому будуть частішати провокації, будуть намагання дискредитувати діяльність обласних, районних організацій, буде чинитися тиск на народних депутатів, які мають шанс пройти на наступних виборах. Крім того буде посилюватися тиск на підприємців, які фінансово підтримують партійні осередки», — говорить Дмитро Шлемко.

За його словами, є випадки тиску на депутатів-підприємців, які представляють «Батьківщину» і на Прикарпатті.

«Сьогодні тиснуть на сільськогосподарський бізнес Петра Книшука. Він ніяк не може позбутися перевірок податкової міліції», — говорить Дмитро Шлемко.

До речі, ще не так давно сільськогосподарські підприємства Петра Книшука влада ставила у приклад, і навіть проводила виїзну сесію обласної ради на їх базі.

Також, каже нардеп, чиниться тиск на бізнес депутата міської ради пана Терешка і з кожним місяцем, передбачає Дмитро Шлемко, тиск на членів «Батьківщини» буде ще жорсткішим.

 

Леся, 05.10.2011 12:33



Вибір редакції

Найпопулярніші новини