Микола Томенко: Одеські події продемонстрували, що МВС має захищати людей від бандитів, а не тренуватися на акціях протесту

Віце-спікер, один з лідерів партії «Батьківщина» Микола Томенко вважає, що сумновідомі події, які розгорнулися цими днями в Одесі, вимагають невідкладного реформування правоохоронних органів.
 
Про це Микола Томенко сказав, відповідаючи на запитання під час Інтернет-конференції на порталі ЛігаБізнесІнформ.
 
Він відмітив, що влада щоденно демонструє свою нездатність вирішувати будь-які питання.
 
«Для мене як для афганця стали шоком так звані одеські події, оскільки я в той час був в Одеській області. Якщо сотні найбільш підготовлених підрозділів МВС півдня потратили на знешкодження трьох бандитів, при тому, що один втік, то про яку безпеку громадян може йти мова?», - наголосив Микола Томенко.
 
За словами політика, при всі трагічності подій, одесити жартують, що якщо замість одного кілера-чеченця в Одесу приїдуть 30, то вони захоплять все місто.
 
«Думаю, в нормальній цивілізованій країні міністр внутрішніх справ вже був би звільнений, а президент звернувся би до суспільства з поясненням, як він буде реформувати правоохоронні органи, які за наші бюджетні кошти не тренувалися би на акціях протесту, а захищали людей від бандитів», - підкреслив Микола Томенко.
Леся, 04.10.2011 12:01



Вибір редакції

Найпопулярніші новини