В школах дітей харчують належним чином — Наталія Микула

Під час звіту начальників управлінь Івано-Франківського міськвиконкому керівник управління освіти та науки Наталія Микула запевняла, що дітей у школі харчують належним чином і батькам не потрібно турбуватися.

«Хочу зазначити, що організацією харчування в школах займаються приватні підприємці. Якість харчування є добра. На щастя, в Івано-Франківську впродовж останніх років не спостерігалося отруєння дітей. Гарячим харчуванням забезпечені 18 905 учнів, що становить 90 %. Хочу додати, що наше місто є одним з тих, які відповідно до постанови Кабінету Міністрів фінансується державою харчування учнів 1-4 класів», - повідомила Наталія Микула.

Проте, іншої думки головний санітарний лікар Івано-Франківська Микола Недоступ, який стурбований тим, що підприємці, яким неодноразова робили зауваження щодо їх роботи та забороняли здійснювати харчування дітей, цього року знову продовжують годувати школярів.

«Зважаючи на те, що минулого навчального року за порушили умови санітарного законодавства декількох підприємців було притягнуто до адміністративної відповідальності та відсторонено від надання таких послуг, а вони знову допущені до годування дітей», -  зазначив Микола Недоступ.

Леся, 22.09.2011 17:01



Вибір редакції

Найпопулярніші новини