«Єдиний розрахунковий центр» створить єдину квитанцію по оплаті всі комунальних послуг

КП «Єдиний розрахунковий центр» презентувало програмний комплекс «Техноінфософт», який допоможе вирішити всі питання пов’язані з нарахуваннями квартирної плати, веденням єдиної бази абонентів та побудинкового обліку тарифів.

«Перед нами було поставлене завдання щодо створення єдиної абонентської бази, тому що на сьогоднішній момент місто не володіє інформацією достеменною і актуальною стосовно того, як виглядає база його абонентів в частині оплати за квартиру», - розповів директор центру Вадим Войтик.

Мета такої програми передбачає в кінцевому результаті створення однієї квитанції по оплаті послуг всіх комунальних підприємств міста.

«Нашою метою є: створення єдиної інформаційної системи нарахувань та обліку платежів за комунальні послуги, підвищити надійності збереження інформації, підвищити рівень інформованості населення, шляхом викладання інформації на веб-сайт, об’єднання інформації різних комунальних підприємств для формування єдиної квитанції, тут я маю на увазі не тільки ЖЕКи, а й теплокомуненерго, водоканал, облгаз і т.д.» – пояснив керівник «Техноінфософт» Руслан Євшин.

Ввести єдину квитанцію планують вже у 2012 році.

 

Леся, 22.07.2011 12:40



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини