Кожному мешканцю Івано-Франківська видадуть логін і пароль

З листопада місяця всі мешканці міста зможуть отримувати інформацію щодо надання і оплати комунальних послуг в реальному часі. Це стане можливим завдяки програмному забезпеченню КП «Єдиний розрахунковий центр».

«Ця інформація надаватиметься в режимі он-лайн, тобто, те що ми маємо в наших розрахунках зразу побачать абоненти, якщо буде внесена якась оплата, вони в той же день зможуть її побачити. Крім того, ми отримаємо зручний інструмент спілкування з абонентом, так само він зможе звернутися до нас через цей сайт, так і ми зможемо до нього звернутися. Цей сайт намічається як інтерактивний, а не  просто сторіночка. Це двосторонній зв’язок абонента і надавача», - повідомив керівник «Техноінфософт» Руслан Євшин.

Кожен мешканець матиме особистий логін і пароль, після введення якого зможе отримати всю необхідну інформацію.

«Для цього ми будемо робити наступні речі, як буде видаватися рахунок, ми згенеруємо логін і пароль, які будуть роздруковані або на зворотній стороні, або десь внизу під рахуночком. Ми надамо можливість побачити помісячну динаміку нарахування платежів і подивитися детально, з який саме послуг вона складається», - зазначив Руслан Євшин.

Леся, 21.07.2011 19:29



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини