Завод ТзОВ «Електролюкс Україна» розпочне роботу в Івано-Франківську вже у вересні місяці

 Вчора міський голова Віктор Анушкевичус зустрівся з адміністрацією підприємства з іноземними інвестиціями ТзОВ «Електролюкс Україна». Під час зустрічі було проведено презентацію перспектив розвитку ТзОВ «Електролюкс Україна» в місті Івано-Франківську.

«Діалог бізнесу і влади в місті Івано-Франківську триває. В нас вибудувані чудові партнерські стосунки з бізнесом. Хочу вас запевнити, що зі сторони міської влади всі питання, які ви будете ставити перед нами, і які будуть в нашій компетенції, ми будемо дуже успішно вирішувати», - запевнив міський голова Віктор Анушкевичус .

ТзОВ «Електролюкс Україна» створило свій завод на базі ТзОВ «Української Побутової Техніки», проте нові власники зберегли людям робочі місця та навіть збільшили їх кількість.

«Наша діяльність спрямована на розвиток довготривалих відносин. Самий важливий елемент нашої компанії – це працівники. На сьогоднішній день у нас працює 260 людей. Варто зазначити те, що коли було прийнято рішення про купівлю «Української Побутової Техніки», там кількість працюючих складала 150 людей, я можу з гордістю сказати, що ми залишили місця для працівників і навіть збільшили їх», - зазначив Алессіо Бонфанті, директор Івано-Франківської фабрики Electrolux з виробництва пральних машин.

Також планується, що постачальниками фірми стануть місцеві підприємства.

«Ще досить один важливий план, який втілюється в життя під керівництвом центрального відділу постачання це є локалізація постачальника, тобто зараз ми робимо все можливе для того, щоб знайти як найбільше місцевих постачальників», - сказав Алессіо Бонфанті

Церемонія урочистого відкриття заводу відбудеться 21 вересня 2011 року.

Леся, 21.07.2011 11:31



Вибір редакції

Найпопулярніші новини