Хто, зрештою, керує містом голова чи його секретарка? – Чорноус

Під час проведення ХІ сесія Івано-Франківської міської ради, у сесійній залі депутати підняли питання про те, що на відміну від слів міського голови, який заявив, що приймає депутати позачергово, насправді не так просто попасти до нього на аудієнцію.

«Це проблема потрапити на прийом до міського голови. Мені відмовив голова не особисто, а його секретарка. Вона зайшла до Вас в кабінет і не знаю радилася вона з Вами чи ні, але сказала, що голова приймати мене не буде. Тому цікаво, хто приймає депутатів і, хто, зрештою, керує містом голова чи його секретарка?», - заявив депутат міської ради Володимир Чорноус.

«В мене булла аналогічна ситуація. Я прийшов на прийом до міського голови, але секретар у прийомній мені відмовила і сказала, що мені передзвонять, коли я зможу попасти, я так і не дочекався», - додав депутат Василь Ревчук.

Міський голова Віктор Анушкевичус був обурений такими словами депутатів і дав коротку  відповідь.

« Не грішіть, пане Василю, скільки я раз приймав Вас, коли Ви ще не були депутатом і разом з групою підтримки 20-30 чоловік. Але я зараз не обговорюватиму це питання і прошу без дозволу не брати слово», - відповів міський голова Віктор Анушкевичус .

Леся, 07.07.2011 19:06



Вибір редакції

Найпопулярніші новини