Івано-Франківськ стане відправною точкою міжнародного велосипедного проекту

В Івано-Франківську стартує міжнародний україно-польський роверовий проект «Про історію і культуру України та Польщі мовою бездоріжжя». Кінцевим пунктом стане місто Нова Суль, Любуського Воєводства Польщі.

«Дійсно цікавий проект, адже це не тільки популяризація роверового руху і здорового способу життя, але це є можливість і польським дітям ознайомитися з Західною Україною, її архітектурою та природою, і наші учасники матимуть таку саму можливість ознайомитися з традиціями польського народу», - зазначив міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус.

Такий велопробіг триватиме десять дві, протягом яких учасники подолають близько 1100 кілометрів.

«У п’ятницю, урочисто стартує наш проект, який розрахований на десять днів, з 15 по 25 липня. Діти проїдуть 1100 кілометрів, кожного дня вони долатимуть певну відстань, розписану у маршруті», - повідомила Світлана Уварова, заступник начальника управління освіти й науки Івано-Франківська.

Самі учасники у захваті від такої поїздки і чекають на нові та позитивні враження.

«Таку велику кількість кілометрів я ще ніколи не проїжджала, але надіюся що це мені вдасться, тому що це нові враження та нові друзі, і я отримаю масу задоволення від цієї поїздки», - розповіла учасниця проекту Христина.

Леся, 13.07.2011 11:36



Вибір редакції

Найпопулярніші новини