Сільгоспвиробники ніяк не можуть дочекатися від держави дотацій

Жителі Прикарпаття мають претензії до працівників земельних відділів, які не можуть впоратися з потрібним обсягом робіт, через недостатню кількість фахівців.

«Найболючіше сьогодні  – це реєстрація оренди земельних паїв. Це дуже важкий процес, адже за оренду кожного паю треба заплатити 100 грн, а крім того є люди , які мають цей пай у трьох кусочках, тому змушені платити вже 300 грн. У земельному відділі недостатня кількість фахівців, які могли б це робити і виконувати, а тому потрібно дивитися чим там займаються і відповідно збільшувати їх штат», - повідомив вчора на сесії Петро Книшук, депутат обласної ради фракція «Батьківщина», заслужений працівник сільського господарства.

Сільські господарства чекають від влади розуміння та підтримки, а також дотацій, які допомагають розвитку господарств.

«Дотацій цього року ми ще не одержували, чути що там ніби і на літру молока є, і на худобу, цукровий буряк, але до нас це поки що не доходило. Хотілося б, щоб були дотації, щоб була підтримка села і не тільки великих товаровиробників, але й усіх селян, які займаються виробництвом с/г продукції», - сказав Петро Книшук.

Леся, 22.06.2011 18:28



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини