Ми зіб’ємо ціни на сільськогосподарську продукцію – Михайло Вишиванюк

Щоб знизити вартість сільськогосподарської продукції, Івано-Франківська ОДА створить нові оптові ринки, адже центральний ринок не перебуває у комунальній власності міста, а тому встановлює свої ціни.

«Коли були громадські слухання, і ми отримали серію скарг на дирекцію ринку, правоохоронні органи почали розбиратися. Як виявилося, ця земля була продана і є власністю директора ринку. Тепер цією справою займеться прокуратура і з’ясує: як купив? Хто і на основі чого продав? Чому це депутата міської ради були такі добрі? А ми повинні підтримати нашого селянина і продукція має з’явитися на оптових ринка за ціною сільгоспвиробника, а не посередника. В цій сфері є змова, що тримає ціни і не дає їх опустити, по цій причині ми створимо оптові ринки, по цій причині ми запустимо проект через , через який селяни зможуть продавати продукцію через інтернет. І ми цю систему відпрацюємо і лишки сільськогосподарської продукції зберемо і оптом поставимо на ринки», - повідомив голова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Вишиванюк на засіданні колегії ОДА.

У Драгомирчанах Тисменицького району розпочата робота над створенням такого оптового ринку.  До кінця тижні будуть підготовлені усі необхідні документи. Влада передбачає, що приватні власники перешкоджатимуть цьому процесу, та їх це аж ніяк не лякає.

«І ми зіб’ємо ціни! Це задача з задач! І першими це відчують мешканці міста. Буде дуже багато диверсій, щоб не допустити розвиток цієї програми в місті, але нічого – прорвемося!», - розповів Михайло Вишиванюк.




Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини