Сьогодні весь світ відзначає День блондинки

Сьогодні весь світ відзначає День блондинки. Ініціатором відзначення цієї дати виступив Американський союз юристів, який запропонував відзначати «Національний день блондинок» 9 липня 2001 року. Потім цю ідею підхопили по всьому світу, і з 2006 року останній день весни, 31 травня проходить під прапором «Всесвітнього дня блондинок».

З блондинками повязано безліч анекдотів та курйозних історій, які базуються на тому, що жінки із світлим волоссям не такі розумні. Насправді, все це не так. Були навіть дослідження, які підтверджували, що рівень інтелекту у блондинок вищий, ніж у брюнеток та руденьких.

«Міф про те, що блондинки не зовсім розумні з’явився порівняно недавно, можливо, років п’ять тому. Очевидно, він бере свої корені від того, що гламурні жінки, без освіти почали потрапляти на утримання до «папіків», які їх забезпечували всім», — говорить психолог Наталія Мухітдінова.

Дійсно, блондинки подобаються чоловікам більше. Вони вміють створити образ беззахисності і у чоловіків з’являється бажання рятувати і захищати їх. Розумна блондинка, каже психолог, завжди цим користується.

Леся, 31.05.2011 17:36



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини