Теплокомуненерго отримало нового керівника

Директором КП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» став Руслан Гайда, колишній очільник Івано-Франківського обласного державного об'єднання спиртової та лікеро-горілчаної промисловості.

Колеги відгукуються про нього, як про людину, яка зарекомендувала себе як хороший топ-менеджер. Справа утому, що до призначення його на посаду очільника Івано-Франківського обласного державного об'єднання спиртової та лікеро-горілчаної промисловості, колишнє керівництво заводу доводило підприємство до банкрутства, з метою його в подальшої приватизація, хоча це і заборонено законом, на той час воно пройшло першу стадію банкрутства і мало борг у 18 мільйонів гривень, пригадує Дмитро Шлемко, який у той час працював заступником губернатора.

«Руслан Гайда зарекомендував себе, як хороший керівник. При ньому не було крадіжок, він відсудив у Бахматюка торгову марку «Княгинин» і перетворив підприємство в одне із найприбутковіших в області, яке стало одним із найбільших платників податків», — говорить Дмитро Шлемко.

Хоча в ЗМІ довкола Руслана Гайди є і доволі багато негативу. Хоча, весь цей негатив і пов’язують із колишнім керівником підприємства, за вчинки котрого довелося відповідати новому директору.

Леся, 24.05.2011 14:18



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини