Теплокомуненерго планує перейняти методи роботи колекторів із боржниками — Угриновський

«В Івано-Франківську немає великої кількості боржників. Їхнє число становить п’ять з половиною тисяч. Проте є певний відсоток боржників, що заборгували теплокомуненерго близько 10 тисяч. Їхні справи лежать і у виконавчій службі, і ми неодноразово навідувались до них та все безрезультатно. Абоненти принципово платити відмовляються», - повідомив «Малакаві» заступник начальника теплокомуненерго Ігор Угриновський.

Тому, теплокомуненерго звернулося до київського колекторського агентства «Фактор».

«Перед нашим вибором було аж 400 агентств, та «Фактор»  - агентство з передовим досвідом. Воно діє на всіх законних підставах і є чисто комерційною структурою», - пояснює заступник.

За його словами, у «Факторі» працюють кваліфіковані працівники. Вони вміють правильно говорити з абонентами, а саме: «гасити» агресивність, застосовувати психологічний тиск, швидко реагувати на ситуацію.

«Також, «Фактор» використовує новітні технології в роботі з боржниками. Тобто, вся розмова записується на диктофон, потім досліджуються слова, на які реагує абонент і тоді вони приступають до дії», — говорить Ігор Угриновський.

За його словами, агентство діє на основі договору, укладеного на три місяці. Оплата здійснюється по факту роботи «Фактора». Після трьох місяців договір може бути продовжено або розірвано. Ігор Угриновський зазначає, що теплокомуненерго планує перейняти роботу колекторів із боржниками.

 

Леся, 29.04.2011 12:44



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини