Стан Юрія Луценка – критичний — Дмитро Шлемко

Стан екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка – критичний. Лікарі просять припинити його голодувати, про це повідомила його дружина Ірина Луценко та народний депутат з фракції «БЮТ-Батьківщина» Сергій Власенко. Вони зазначають, що температура у Юрія Луценка постійно підвищується, зростає кількість ацетону в крові.

До Юрія Луценка навіть звернулися  колишній глава Української греко-католицької церкви блаженніший Любомир (Гузар) та Юлія Тимошенко с проханням припинити голодування.

«Я як ніхто інший розумію причини, які змусили Юрія Луценка вдатися до радикальних дій – оголосити голодування на знак протесту проти тотального беззаконня та огульних політичних репресій, — заявила Юлія Тимошенко — Однак надзвичайно важливо, щоб ти, Юра, розумів: ницість і аморальність влади не варті людського життя. Особливо твого – нашого друга, колеги, політичного лідера всеукраїнського масштабу. Подумай і про своїх рідних».

Більше того, Сергій Власенко заявив, що стан Юрія Луценка надзвичайно важкий, він може померти найближчим часом.

Цю інформацію підтвердив «Малакаві» і народний депутат Дмитро Шлемко.

«Це правда, його стан дуже важкий, адже він голодує уже 25 день. До нього зверталася Юлія Володимирівна з проханням припинити голодування, проте він сказав, що навіть, якщо доведеться померти, він не зрадить своїм принципам. Він прийняв таке рішення», — говорить Дмитро Шлемко.

Дмитро Шлемко повідомив, що зараз готується звернення народних депутатів (в основному фракції «БЮТ-Батьківщина» та «Нашої України») з проханням до Юрія Луценка припинити голодування.  Народний депутат очікує, що під цим документом буде більше 60 підписів народних обранців. Також, каже Дмитро Шлемко, будуть ініційовані і звернення обласних рад із таким же проханням. Крім того він відзначив, що в Генпрокуратуру уже подано звернення Юлії Тимошенко з проханням змінити Юрію Луценку запобіжний захід.

 

Леся, 17.05.2011 16:30



Вибір редакції

Найпопулярніші новини