Юлія Тимошенко подивилася "Націю" Марії Матіос

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко 25 січня подивилася в Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка драму-реквієм "Нація" за однойменним твором відомої української письменниці Марії Матіос .

На сцені цього театру гастролював Івано-Франківський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Івана Франка.

Юлія Тимошенко переглянула виставу, яка проходила при повному аншлагу. Після вистави у неформальній обстановці вона тепло поспілкувалася з Марією Матіос, директором та художнім керівником Івано-Франківського театру Ростиславом Держипільським, артистами театру, що грають у виставі.

Юлія Тимошенко поділилися позитивними емоціями, які викликала у неї "ця шикарна вистава". Вона зазначила, що жоден політик "не зможе переписати нашу історію, коли в Україні є такі письменники, такі режисери, такі вистави і така молодь".

25 років - середній вік акторів, яких Роман Держипільський задіяв у постановці "Нації" та "Солодкої Дарусі" Марії Матіос, яку на сцені столичного театру показали днем раніше.
Леся, 27.01.2011 09:31



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини