Тимошенко привітала українців з Днем Тетяни

Дорогі мої молоді друзі!
 
Від щирого серця вітаю вас з Днем Тетяни!
 
Історія цього свята неймовірна і є прикладом віри та незламності. Великомучениця Тетяна витримала жорстокі тортури, не зреклася християнства, її мужність та віра заслуговують на велику повагу.
 
Тетяна продемонструвала, які дива може робити віра. Віра в те, що Україна буде сильною та процвітаючою мене ніколи не залишає.
 
У цей день я також хочу привітати усіх студентів, для яких свята Тетяна стала покровителькою.
 
Я знаю, що молоді люди так само, як і я, хочуть пишатися своєю країною. Молодь, студенти багато зусиль докладають до того, щоб Україну не роздирали протиріччя та не роз‘єднували політики. Всі пам‘ятають студентський Майдан 1990 року, де молодь сказала владі «ні». Молодь, студентство завжди були в перших рядах, коли в країни відбувалися історичні події. Студенти допомагали з‘єднувати ланцюгом східну та західну Україну і цьогоріч в День Соборності з‘єднали лівий та правий береги Дніпра на мосту Патона.
 
Вся країна покладає на вас, мої молоді друзі, великі надії.
 
Але вже сьогодні від вашої громадянської позиції залежить доля України. А від знань та досвіду інтелектуальна революція, яка так потрібна Україні.
 
Дорогі студенти! Бажаю, щоб любов, радість і віра ніколи не покидали ваші молоді серця. А бажання зробити світ кращим завжди було головною метою.
Зі святом вас!
 
Юлія Тимошенко
Леся, 25.01.2011 13:21



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини