"Говерла" поступається "Києву"

Після феєричного виїзного марафону в рамках чемпіонату Суперліги, в якому підопічні Євгена Мурзіна здобули шість перемог у семи матчах, домашній матч із БК "Київ" очікувався без особливих переживань. 

В цьому сезоні столичний клуб знаходиться у підвалинах турнірної таблиці і з гранда українського баскетболу перетворився на "одного із багатьох", а "Говерла" показуючи чудову гру по праву претендує на високі позиції.

Проте, не так сталося... Сценарій американських фільмів про баскетбол, де на останніх секундах поєдинку одна із команд програючи два очки, знаходить в собі сили і закидає із сиреною триочковий і здобуває перемогу зпроеціювався на паркет коледжу фізвиховання.

Перші дві чверті господарі виграли без особливих проблем, закинувши столичним 38 очок. Активними були франківські американці - Шапел, Свонсон та Зіммерман.

З початку другої половини гри, на арену почав виходити майбутній герой киян - капітан Липовий, який раз за разом здійснював вилазки під кільце суперника.

БК "Київ" явно не хотів поступатися у цьому матчі, тихо підбираючись до "ведмедів" за очками.

За тридцять секунд до закінчення матчу говерляни вели 73-71. Після тайм-ауту, який взяв керманич господарів, партнери відразу вивели Коулмена на кидок, проте "великий" "Говерли" середній не влучив. Кияни на підборі.

До завершення десять секунд, дев'ять.....три, дві... І тут Липовий вирішує кинути із дальньої і м'яч по замислуватій траекторії з сиреною залітає до кільця. 74-73.

"Домашні ігри даються нам набагато важче. До сьогоднішнього матчу ми готувалися в робочому режимі, налаштовувалися, та й за всіма показниками ми випередили суперника, - сказав після матчу тренер "Говерли" Євген Мурзін. - Ми повинні були вигравати цей матч, але хлопці, мабуть, вирішили, що ми можемо здобути перемогу, не докладаючи до цього зусиль. В першу чергу, ми не впоралися з лідерами київської команди: Коваленком, Салтовцем, Липовим...".
Леся, 06.12.2010 10:46



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини