"Говерла" втрачає лідерство

"Говерла" зазнала першої поразки в сезоні, поступившись на своєму паркеті чемпіону минулого сезону маріупольському "Азовмашу".

Як і очікувалось, матч проходив за рівної боротьби, лише вдала остання п'ятихвилинка дозволила азовцям святкувати перемогу 77-81...

Розпочалася гра на зустрічних курсах, проте, ближче до середини першої десятихвилинки завдяки Дереку Зіммерману господарі відірвалися на 5 очок - 13-8. Сергію Зваваліну довелося брати тайм-аут, після якого вже гості заграли активніше і за хвилину до закінчення першого періоду рахунок зрівняли - 17-17.

Другий період завдяки Шаппелу, Свонсону та Ульянку також був за говерлянами 40-36. Серед цікавинок слід відзначити гру гравця гостей Чарльза Томаса, який у минулому сезоні вів заочну дуель із Майком Фрейзером за перемогу в номінації "найбільше підбирань" в сезоні. В цьому матчі Томас вирішив пригадати себе минулорічного й продемонстрував франківським уболівальникам декілька свої фірмових "штучок".

У третьому періоді глядачі побачили багато чудових атах та закинутих м'ячів, безкомпромісну боротьбу на кожному клаптику поля, а на останніх хвилинах чверті арт-обстріл із дальної дистанції. 63-58 на користь "Говерли" перед останньою десятихвилинкою, яка уже традиційно для уболівальників франківського клубу стала "валідольно-валеріянковою".

Як не намагалися господарі втримати своє лідерство, але "Азовмаш" з кожною атакою підбирався усе ближче. Пустозвонов, Томас, Карі та Александер зуміли відіграти відставання, а за дев'ять секунд до закінчення матчу вивести свою команду на три очки вперед. Ульянко сріляє з дальної дистанції - марно. Підбір Свонсона, кидок із триочкової зони - мимо. Прикра поразка "Говерли" відсуває її на друге місце в турнірці. На першому - БК "Донецьк", який сьогодні завітає в гості до Івано-Франківська.


old_editor, 18.10.2010 11:36



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини