"Ураган" та "Говерла" перемагають

Івано-Франківський "Ураган" нарешті перервав серію невдалих матчів У суботу підопічні Сергія Гупаленка у наддраматичному поєдинку в рідних стінах переграли львівський ТВД.

У першому таймі, завдяки двом м'ячам гості неочікувано вийшли вперед. Проте, на 28-хвилині бразильський легіонер "Урагану" Сержао, протягом двох хвилин, забивши два м'ячі, рахунок зрівняв. За хвилину він же мав можливість зробити хет-трик, але з вигідної позиції пробив вище воріт.

Поки футболісти ТВД перебували у легкому нокдауні, ураганівці провели і третій м'яч - передача Ренатіньйо знайшла на п'ятачку воріт гостей Павлюка, після удару якого м'яч вдарився у стійку воріт, прокотився по лінії воріт та стрибнув до рук стража воріт ТВД Колтка. Судді вирішили м'яч зарахувати...

Після цієї перемоги "Ураган" закріпився на шостому місці турнірки. Преше коло Івано-Франківські футзалісти завершать у Донецьку, матчем проти місцевого "Шахтаря".

Баскетбольна "Говерла" розпочинала друге коло Суперліги принциповим матчем у Львові проти "Політехніки". Як і першому колі протягом усієї гри говерляни суперника переважали, як наслідок - дев'ята перемога у чемпіонаті та друга в сезоні над політехами (67-74)

Слід сказати й про футбольне "Прикарпаття", яке в Ужгороді намагалося зачепитися за якісь очки. Але виграючи по ходу матчу, прикарпатці все ж поступилися із рахунком 2-4. Сімнадцята поразка "Прикарпаття" в сезоні та не зовсім райдужні перспективи продовження прописки в першій лізі.


Леся, 15.11.2010 09:29



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини