Сьогодні "Говерла" проведе перше тренування в оновленому залі коледжу фізвиховання

  Повернувшись із тренувального збору в Євпаторії, гравці Івано-Франківської "Говерли" приступають до тренувань у реконструйованому залі коледжу фізичного виховання.

Про це на сьогоднішній прес-конференції розповів генеральний директор клубу Андрій Дроздов.

"Ми пройшли хороший 12-денний тренувальний збір, в якому взяли участь виключно українці та капітант команди Кяушис, - говорить Андрій Дроздов. - Всі поставлені завдання команда виконала і тепер до 29 серпня тренуватиметься у Івано-Франківську, після чого поїде на заключний збір. Сьогодні, о 17-00, хлопці вийдуть на новий паркет КФВ".

Щодо складу команди на наступний сезон, то Андрій Дроздов відзначив, що поки говорити про його остаточний варіант зарано.

"Конкретніше поговоримо після останнього збору, - говорить гендиректор "Говерли". - Поки до команди приєдналися троє легіонерів - це Чепмен, Свонсон та Коулмен. Із підписаних можу повідомити поки лише про Ульянка. Ще, ми зацікавлені у послугах Аненкова та Зімермана".

Андрій Дроздов відзначив, що у наступному сезоні перед командою будуть поставлені конретні завдання, а саме - зайняти місце нижче щостого.

"Система розіграшу тепер буде іншою, адже після регулярного чемпіонату буде плей-оф і команда, яка в першому раунді програє, сезон закінчить на тому ж місці, яке вона займе у регулярці", - каже Андрій Дроздов.
Леся, 20.08.2010 14:53



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини