В Івано-Франківську з'явилася перша соціальна аптека. Потрібно дієво допомогти людям, котрим зараз найважче - Соловей

Сьогодні в Івано-Франківську відбулося відкриття першої в місті соціальної аптеки. Із годинним запізненням, але, все ж, червону стрічку на Стуса 15а було урочисто перерізано.

Як зазначає ініціатор відкриття такої аптеки, лідер ГО "Громадський форум Івано-Франківська" Юрій Соловей, це лише перша соціальна аптека у цілій мережі, що незабаром запрацює в різних районах міста.

"Я думаю, влада візьме приклад і також долучиться до цієї доброї справи, - каже Юрій Соловей, - Хочеться, щоб у кожній поліклініці та лікарні така аптека обов'язково була".

Зазначимо, що ціни в соціальних аптеках будуть наближені до собівартості. Скористатися їх перевагами зможуть пенсіонери, інваліди та малозабезпечені при пред'явлені документа, що посвідчує їхній статус.

Проте з часом, як зазначають активісти "Громадського форуму", такі соціальні аптеки будуть доступні усім без виключення.

"Сьогодні не потрібно зайвий раз скаржитися на економічну кризу та на те, як мало грошей у бюджеті. Треба дієво допогти тим людям, котрим зараз найважче - пенсіонерам та малозабезпеченим, - говорить Юрій Соловей, - Відкриття соціальної аптеки - це наша конкретна допомога їм".
Леся, 21.07.2010 15:32



Фоторепортажі


Парад наречених: Площа ринок. Частина друга (фото)
В офісі «Форсайт-альянсу» з самого ранку зібралися наречені для безкоштовного макіяжу.
Макіяж наречених для Параду (фото)

Вибір редакції

Найпопулярніші новини