Парад наречених в Івано-Франківську: старт дано

Перший Парад наречених в Івано-Франківську відбувся. Більше 50 дівчат прийшли в цей день до Ратуші, щоб продемонструвати свої весільні наряди. Для одружених жінок це був шанс знову поринути в атмосферу свого весілля. Для неодружених можливість покрасуватися та просто гарно, та головне корисно, відпочити.

П'ять «постраждалих» віднайшли своїх втікачок-наречених, які в свою чергу отримали нагороди -  «Тендітна наречена -2010», «Екстравагантна наречена - 2010», «Невловима наречена – 2010», «Досвідчена наречена -2010» і «Апетитна наречена - 2010». Попри все це був аж ніяк не конкурс краси. Це було шоу молодості, краси, ніжності...

Великий торт від партнера свята, фірми "Надія", прикрасив цей квітник. Усі охочі змогли покуштувати виріб франківських кондитерів. Також нашим прекрасним нареченим була надана можливість фотосесії в ресторані фірми, якою вони з радістю скористалися.

Далі наречені крокували містом, фотографувалися, каталися з байкерами і в лімузинах.

Завершився Парад грандіозною вечіркою в "Панорама клубі", яку учасниці запам"ятають на довго.

Всі переможниці отримали цінні подарунки від спонсорів параду
комплекти білизни від салону-магазину «Спокуса», діадеми та квіти від весільного салону «Сопрано» та квіткового салону «Імперія троянд», подарунковий сертифікат від магазину фірмового джинсового одягу «Індіго», сертифікат на тисячу гривень на покупку в модному домі одягу ZARA, відпочинок у пансіонаті «Ведмежа гора», романтичну ніч в «Чорному замку», сувеніри від магазину «Енштейн».

Фінансову підтримку Параду наречених надали Громадський форум Івано-Франківська, Івано-Франківськавто та Beeline.

Захід допомогла оформити арт-студія «Життя прекрасне», провести -  Місько із команди КВН «Батяри». Музичний супровід від  «Релаксу».

Також на учасниць параду пригощав ресторан «Дежавю». Катала на лімузинах компанія «Купідон» ну і звісно ж байкери, які так припали до душі станіславським нареченим.

Організатори параду вдячні за підтримку і допомогу інформаційним спонсорам  найкращому радіо Івано-Франківська «Західному полюсу» та «Ретро FM», кінотеатру «Люм’єр», друкарні Місто НВ, весільному журналу «Щаслива пара». Особлива подяка візажисту Каріні Джичці, а також салону з прокату авто Sixt.

І ще Параду наречених в Івано-Франківську бути і в наступному році. Тож, до зустрічі.

Леся, 19.07.2010 15:40



Вибір редакції

Найпопулярніші новини