Розшукуємо наречених (доповнено)!

Шановні любителі екстравагантних витівок! Раді повідомити, що відтепер робити масові флешмоби можна і у рідному Франківську. Оголеними виходити на вулиці міста вас поки що не закликаємо, а от одягнути весільну сукню незалежно від статі і не виходячи заміж тепер цілком можливо.

Від вас потрібно лише одне — прийти у весільній сукні 16 липня о 15:00 до Ратуші. До участі у соціальній акції запрошуються охочі до веселого відпочинку незалежно від віку, статі, політичних переконань, соціального чи сімейного статусу. Ні одна наречена не пожалкує, що взяла участь в параді. В програмі: рейд по кафе і ресторанам міста за рахунок організаторів, катання на лімузинах та мотопрогулянки з байкерами, цікаві конкурси та розваги. Переможницю конкурсу чекає суперприз. Для всіх цих радостей слід витримати лише дві обов'язкові умови — прийти в весільній сукні і з хорошим настроєм :-)

Захід буде проведено спільно з львівськими організаторами Параду наречених. На сайті walkbride.com можна побачити фото з минулих парадів та ближче ознайомитися з концепцією свята.

Для участі обов‘язково зареєструватися. Надсилайте свої заявки на editor@malakava.com Заявка повинна включати: Ваше фото з весільною сукнею (чи в ній), прізвище, ім‘я, мобільний телефон, місце проживання, місце роботи чи навчання, захоплення та бажання, а також чому Ви хочете прийняти участь в акції. Телефон для довідок — (0342) 559-444.

16 липня серед учасниць Параду наречених будуть вибрані «Тендітна наречена -2010», «Екстравагантна наречена - 2010», «Невловима наречена – 2010», «Досвідчена наречена -2010» і «Апетитна наречена - 2010».

 

На переможниць чекають цінні подарунки від спонсорів параду. Всі переможниці отримають комплекти білизни від салону-магазину «Спокуса», діадеми та квіти від весільного салону «Сопрано»та квіткового салону «Імперія троянд». Одна із переможець отримає подарунковий сертифікат від магазину фірмового джинсового одягу «Індіго», сертифікат на тисячу гривень на покупку в модному домі одягу ZARA, відпочинок у пансіонаті «Ведмежа гора», романтичну вечерю в «Чорному замку», сувеніри від магазину «Енштейн».

 

Фінансову підтримку Параду наречених надали Громадський форум Івано-Франківська, Івано-Франківськавто та Beeline. До речі, вони також підготували для наречених свої подарунки.

 

Захід допоможе оформити арт-студія «Життя прекрасне», а ведучим параду буде Місько із команди КВН «Батяри», музичний супровід від  «Релаксу». І ще, кондитери фірми «Надія» готують для усіх глядачів параду солодкий подарунок – величезний торт.

 

Також на учасниць параду очікують фуршети від спонсорів - ресторану «Дежавю» та клубу «Релакс». Катання на лімузинах від компанії «Купідон» та катання з байкерами. Фотосесія і нарешті заключний фуршет і дискотека від партнерів параду в «Панорама-клубі».

 

Організатори параду вдячні за підтримку і допомогу інформаційним спонсорам найкращому радіо Івано-Франківська «Західному полюсу» та «Ретро FM», кінотеатру «Люм’єр», друкарні Місто НВ, весільному журналу «Щаслива пара» та візажисту Каріні Джичці, яка зробить кільком зареєстрованим учасницям святковий макіяж, а також салону з прокату авто Sixt.

 

Приходьте 16 липня на Парад наречених, буде весело і цікаво!

 


Леся, 17.07.2010 00:52



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини