Парад наречених: одна із учасниць заходу отримає в подарунок сертифікат на тисячу гривень від DOM ZARA

Парад наречених: такий проект, безумовно, зацікавить багатьох

 

«Зважаючи на те, що такий проект реалізовується в нашому місті вперше, я думаю, він буде ковтком свіжої води в літньому застої якихось цікавих та неординарних акцій, — говорить директор магазину DOM ZARA Сергій Шайда, — Ми вирішили взяти участь в цьому шоу, як із цікавості, так і в рекламних цілях».

 

Зазначимо, що DOM ZARA — це один із найпрестижніших та найбільш стильних магазинів одягу в місті. Тут можна підібрати одяг на будь-який смак.

 

«Відвідавши наш магазин ви побачите відмінну якість одягу, демократичні ціни та індивідуальний підхід до потреб та бажань кожного нашого клієнта, — каже Сергій Шайда, — ZARA WOMAN - лінія класичного одягу, створеного для ділової жінки, яка віддає перевагу якості та комфорту. Весь одяг виготовлений із натуральних тканин. ZARA MAN - колекція для чоловіків, що реалізовує уявлення про те, як повинен виглядати справжній чоловік в діловій та неофіційній обстановці. Стиль ZARA - це продукт колективного мистецтва, що втілюють доми моди, дизайнери і наші клієнти, які й визначають напрямки розвитку марки та надихають на нові ідеї».

 

Зазначимо, що одна із переможниць Параду наречених отримає у подарунок сертифікат на тисячу гривень для покупок в магазині DOM ZARA.

Леся, 09.07.2010 12:46



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини