Парад наречених: це буде родзинка літніх подій в Івано-Франківську — Джичка

Хороший мейк-ап підкреслює красу та індивідуальність кожної жінки. От і учасниці параду наречених матимуть можливість зробити собі макіяж за власним смаком з допомогою професійного візажиста Каріни Джички.

«Як тільки я по радіо почула про Парад наречених, то відразу вирішила долучитися до цього грандіозного шоу, — говорить Каріна Джичка, — Я дуже люблю свою роботу - створювати красу, а коли моя робота може стати в пригоді, то чому б і не допомогти? А ще, як буду мати час, то й сама із задоволенням візьму в ньому участь».

За словами Каріни Джички, такі акції перш за все цікаві тим, що кожна жінка хоче виглядати якомога краще і показати цю красу буде не зайвим.

«І чим більше таких акцій, тим краще, адже для дівчат, жінок, вони запам’ятаються на все життя, — каже візажист, — Щодо макіяжу, до кожної учасниці ми знайдемо індивідуальний підхід. Врахуємо усі її прохання. Побажаю дівчатам бути якомога розкутішими та зловити від Параду увесь кайф».

Зазначимо, що Каріна Джичка - професійний візажист із багаторічним стажем роботи. ЇЇ клієнтами є шановані жінки Івано-Франківська.
old_editor, 06.07.2010 13:47



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини