Парад наречених: Оригінальна, непересічна подія. А наші автомобілі можуть стати чудовим доповненням до даного свята — Хованець

ПАТ «Івано-Франківськ-Авто» - найбільше підприємство в області, яке займається продажем нових автомобілів, сервісним обслуговуванням та реалізацією оригінальних запасних частин.

«Ми з задоволенням погодилися взяти участь в «Параді наречених», як партнери і спонсори, адже це є оригінальна, непересічна подія. А наші автомобілі можуть стати чудовим доповненням до даного свята. Адже автомобіль для сім’ї – це дещо більше, ніж просто засіб пересування. Це показник благополуччя, статусу сім’ї, це надійний помічник. Наші автомобілі задовольнять усі смаки. Чи ви віддаєте перевагу компактному, економічному автомобілю, чи ж позашляховику, а чи авто представницького класу. Найширший вибір пропонує Івано-Франківськ-Авто», — говорить генеральний директор ПАТ «Івано-Франкіськ-Авто» Тарас Хованець.

Івано-Франківськ-Авто запрошує всіх бажаючих відвідати виставку автомобілів. Ви можете придбати авто як за повну вартість, так і в кредит чи в лізинг.

Ми даруємо всім учасницям сертифікат, який вони зможуть обміняти на дисконтну карту зі знижкою на сервісні послуги та запасні частини. Ми бажаємо Вам міцного здоров’я, безмежного щастя, а також, щоб Ви в коханні і взаєморозумінні підтримували один одного все своє життя! Легкої дороги та ввічливих водіїв!

Нагадуємо, що 16 липня в Івано-Франківську відбудеться непересічна подія «Парад наречених». Ні вікових, ні зовнішніх обмежень немає! Вдягайте білу сукню і приходьте веселитися разом з нами.

old_editor, 30.06.2010 08:30



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини