З новою постановою уряду люди тепер не мають боятися армії чиновників. Маєш ідею, готовий працювати – працюй — Тарас Хованець

Уряд удвічі скорочує кількість контролюючих органів і перелік видів діяльності, які підлягають ліцензуванню. У середу на засіданні уряду було ухвалено 25 ключових нормативно-правових актів, спрямованих на підтримку малого й середнього бізнесу в Україні. Рішення розроблялися з урахування програми Сергія Тігіпка.

Це є комплексний підхід, який дає можливість зробити ще один крок до дерегуляції, до спрощення всіх процедур, які пропонуються від влади малому й середньому бізнесу.

Тепер чиновники не зможуть тягнути час із реєстрацію підприємств, завдяки рішенню уряду через встановлений період, якщо відбувається заминка з вини чиновника, фірма вважатиметься автоматично зареєстрованою та легально існуючою.

«Окремі рішення уряду щодо полегшення ведення бізнесу прийняті у вигляді постанов. Вони вже сьогодні вступають у силу. Інша частина рішень – це внесенні до Верховної Ради законопроекти. Цим самим, Юлія Тимошенко, як майбутній президент, уже готує ґрунт для швидких і активних реформ на законодавчому рівні. Адже, на відміну від Януковича вона не має наміру розпускати парламент, а навпаки, має хоче активізувати його роботу. Постанова уряду про деякі питання щодо застосування принципу мовчазної згоди чітко прописує та роз’яснює механізм його впровадження. Люди тепер не мають боятися армії чиновників. Маєш ідею, готовий працювати – працюй. Основа для відродження України, це середній клас – малі підприємці», — говорить Тарас Хованець, директор виробничо-сервісного підприємства.

old_editor, 30.01.2010 10:55



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини