Парад наречених: чудово, що у Франківську буде таке свято. Ми з радістю підтримуємо такі починання — Шкрібляк

Театр кіно «Люм’єр» відкрив свої двері для любителів кінематографу у 2006 році. За чотири роки роботи він перетворився у справді культурний центр міста, адже окрім самих показів стрічок в «Люм’єрі» проходять різноманітні фестивалі та культурні акції.

«Парад наречених - вперше у нашому місті відбудеться такий соціальний захід. І це прекрасно іще раз відчути себе нареченою. Це буде найкрасивіший і найбільш мирний парад у світі. Коли почули про цю непересічну подію, то відразу ж зголосилися до неї долучитися, — говорить директор театру кіно «Люм’єр» Лідія Шкрібляк, — Тому що будь-які акції, які проводить молодь, ми підтримуємо, адже молодь - це наше майбутнє і підтримувати їх - наше завдання. Ми робимо усе, щоб про парад дізналося якомога більше людей, бо чим більше буде наречених, тим краще. А ще, усі наречені зроблять собі фотосесію в театрі кіно «Люм’єр».

Лідія Шкрібляк переконана, що такі соціальні акції сьогодні необхідні місту, адже вони пропагують, добро, красу та сімейні цінності.

«Я впевнена, що парад збере дуже багато учасниць і за теплої сонячної погоди ця подія стане хітом літа-2010», — зазначила Лідія Шкрібляк.

Два затишних зали театру кіно «Люм’єр» гостинно запрошують на перегляд найкультовіших стрічок та світових прем’єр.

На першому поверсі кінотеатру працює кав’ярня «Зерно істини», де можна скуштувати смачної італійської кави.

Другий поверх кінотеатру «Люм’єр» – це пивне кафе з літньою терасою - широкий асортимент пива та страв європейської кухні, серед яких стейки, шашлики, овочі-гриль, страви з креветок та мідій - усе для відвідувачів.

На третьому поверсі кінотеатру «Люм’єр» - затишний бар «Сінема» з кухнею, що задовольнить смак найвибагливішого гурмана
old_editor, 02.07.2010 08:46



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини