Парад наречених: це модна молодіжна акція, яка спрямована на гармонійне виховання у молоді культурних, естетичних та сімейних цінностей — Грицко

«Нічний клуб «Релакс» — це модний клуб для модних людей, і тому ми не могли залишитися осторонь такої модної та красивої події, як Парад наречених, спрямованої на розвиток молоді міста, його світогляду та культури, — каже арт-менеджер НК «Релакс» Віталій Грицко, — Зараз, як ніколи, молоді потрібно допомагати розвиватися та самореалізовуватися».

 

Віталій Грицко зазначає, що весільна сукня - це аж ніяк не закінчення нічного клубного життя.

 

«Надягаючи весільну сукня, дівчата й надалі залишаються такими красивими, ніжними та молодими. Ніщо не може завадити гарно відпочити, особливо, коли це відпочинок в «Релаксі», — говорить Віталій Грицко, — Хочу побажати учасницям Параду наречених яскравих емоцій, багато усмішок та позитиву, звісно, ще багато гарних фотографій із Параду, ну і щастя в сімейному житті».

 

«Релакс» спеціально для учасниць параду підготував фуршет в клубі, а також взяв на себе музичний супровід усього дійства.

 

Модний клуб для модних людей «Релакс» відкрив літній сезон сюрпризів приїздом в Івано-Франківськ найкращої української топлес-ді-джей «MILANA». А протягом трьох місяців літа відвідувачів очікують найкращі та найнесподіваніші вечірки в місті.

 

 Для своїх відвідувачів у «Релаксі» підготували просто шалене літо - пінні вечірки, пляжні, вечірки в стилі «Камуфляж-паті» та «Мафія-паті».

 

Також нещодавно стартували два нових проекти - Trancecomuniti та FRONTАЖ, які розраховані на людей, що цінують справжню клубну музику.

 

Для любителів посміятися - вечірка «Станіславські забави night», де публіку веселитимуть найкращі резиденти івано-франківського КВНу.

 

Дівчат у «Релаксі» теж очікує сюрприз - безкоштовний вхід протягом цілого літа.

 

Плюс багато конкурсів, розіграшів призів, найкращі в місті бармени та офіціанти створять атмосферу справжнього свята, покидати яке вже не захочеться ніколи.

old_editor, 08.07.2010 14:38



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини