Парад наречених: хіт літніх подій у Івано-Франківську - Валентина Михайлина

"Слово "парад" у всіх асоціюється із чимось воєнним, але аж ніяк не з ніжним і тендітним, - говорить директор фірми із організації весіль "Купідон" Валентина Михайлина, - Парад наречених - це дійсно щось нове. Такого в місті ще не було. Я думаю, що франківчани із нетерпінням його очікують. Адже тільки на ньому можна буде побачити стільки красунь у білих весільних сукнях, які просто веселяться та гарно проводять час. До того ж, присутність байкерів, з якими, власне, дівчата матимуть можливість поганяти по місту, надає цьому дійству додаткової родзинки".

Окрім байків дівчата також матимуть можливість покататися на шикарному лімузині, який буде люб'язно наданий "Купідоном".

"Філософія нашої фірми полягає в тому, щоб зробити весільні клопоти молодят легшими. Вони приходять до нас і замовляють усе для того, щоб їхнє весілля було таким, як і в голівудських фільмах, - каже Валентина Михайлина, - Багато хто думає, що фірми з організації весіль їм не по кишені. Це не так. У нас кожен знайде собі потрібну послугу за нормальну ціну".

Фірма "Купідон" займається організацією весіль уже досить давно. Вона надає послуги із прокату лімузинів, тамади, оформлення залів.
Леся, 14.07.2010 18:06



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини