Обласна влада не задоволена роботою нового автовокзалу. Скільки вам потрібно грошей, щоб наїстися? - Плавюк

Робота нового автовокзалу не направлена на задоволення потреб пасажирів.

Таку думку на нараді із обласними перевізниками та головами районів висловив перший заступник губернатора Василь Плавюк.

"Із 23 травня, коли запрацював новий автовокзал, ми уже назбирали ряд недоліків, - каже Василь Плавюк, - З вокзалу автобуси відправляються у шести напрямках. Якщо говорити про середній показник, то в день із центрального автовокзалу відходить 437 рейсів, у той час, як за законом, передбачено не більше 250 " .


Василь Плавюк відзначив і те, що на новому автовокзалі зовсім немає місць для висадки пасажирів та відстою автобусів.

"Ще одна біда - це незаконні перевізники, які зі старої платформи й надалі возять людей, - говорить заступник губернатора, - У нас врешті є чотири автостанції, проте, жодна, окрім центральної, майже не працює, хоча у водіїв рейсів, які мають проходити через них, відповідні відмітки є. Звідки? Ще один приклад - із 23 Богородчанських маршрутів, 11 працюють в тіні. Так бути не повинно. Усе слід привести до норм закону".

Також Василь Плавюк висловив стурбованість ставленням касирів автовокзалу до пенсіонерів і взагалі політики власників вокзалу, щодо пільговиків.

"Ми робили контрольну закупку - пенсіонер купляв пільговий квиток, але так і не зміг його купити, адже касир направила його до водія автобуса. Виявилося, що кожного ранку водії усіх маршрутів повинні викупляти пільгові квитки. Така ситуація є неприпустимою, каже Василь Плавюк, Скільки вам потрібно грошей, щоб наїстися, пане Запухляк? Я переговорю із мером, ми знайдем нове приміщення й зробимо вокзал там. Тоді побачимо, що ви їстимете - хліб з ікрою, чи сухарі. Перш за все потрібно думати про людей".

Леся, 20.07.2010 10:40



Фоторепортажі

В офісі «Форсайт-альянсу» з самого ранку зібралися наречені для безкоштовного макіяжу.
Макіяж наречених для Параду (фото)

Вибір редакції

Найпопулярніші новини