Місцеві вибори можуть пройти за старим законодавством. Поки Янукович не підпише нову редакцію - говорити щось рано - Чорноус

Янукович може не підписати нову редакцію Закону «Про вибори депутатів Верховної Ради Криму, місцевих рад і сільських, селищних, міських голів».

Таку думку у розмові із кореспондентом "Малакави" висловив юрист Володимир Чорноус.

"Є підозра, що Янукович вирішив погратися у хорошого та доброго слідчого, - каже юрист, - Поки Закон стоїть у нього на столі, Президент чекає. Так він може прочекати тижнів зо два, а потім накладе на нього вето, мовляв, який я демократ і дивіться, яка у нас демократична країна. Закон повернуть у Верховну Раду, коаліція миттєво прозріє і забере найбільш суперечливі статті. Я ось що скажу - поки він не підписаний говорити щось конкретніше не варто".

За словами Володимира Чорноуса, якщо говорити про логічність нової редакції закону про вибори, то її не спостерігається.

"Логіки в ньому немає узагалі. Подивитися на керівників різного рівня - Президент може бути самовисуванцем, сільський голова також, а от уже керівник середньрої ланки такого права не має, - говорить Володимир Чорноус, - Тут більше не логіка, а політична доцільність, бо завдяки новому Закону обрізаються молоді конкуренти - Яценюк, Тігіпко".
Леся, 15.07.2010 18:48



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини