Віталій Мерінов — студентський мер Івано-Франківська. Попередні результати виборів

За результатами попередніх підрахунків голосів перемогу на виборах Студентського мера Івано-Франківська здобув студент Прикарпатського університету Віталій Мерінов.

Про це «Малакаві» розповів голова спеціально створеної центральної виборчої комісії Володимир Чорноус.



«Узагалі проголосувало 1855 студентів
, — розповідає Володимир Чорноус, — Найактивніше голосували студенти Прикарпатського університету, менш активно — медуніверситету. Студенти ІФНТУНГу, не зважаючи на присутність у виборчому бюлетені трьох представників цього ВУЗу, особливою активністю не відзначалися. За переможця віддали свої голоси 655 виборців. Другим став представник медичного університету Любомир Кітраль, котрий набрав 316 голосів. Замкнув трійку переможців студент економічного факультету ПНУ Юрій Малярчук, набравши 201 голос. Десятеро виборців не підтримали жодного кандидата».

Проте Володимир Чорноус відмітив, що це тільки попередні результати голосування. Офіційно студентського мера представлять у понеділок.

«На дільницях складено декілька актів, в основному через присутність агітматеріалів від того чи іншого кандидата, які ми будемо розглядати до понеділка. Також будемо звіряти списки, чи приміром ніхто не голосував більше одного разу, — каже Володимир Чорноус, — Проте я не думаю, що це суттєво вплине на розклад сил у першій трійці».

old_editor, 26.03.2010 15:59



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини