Вибори студентського мера. Все по-дорослому: технічні кандидати, чорний піар та адмінресурс

До виборів студентського мера кандидати підійшли зі всією серйозністю і навіть взяли на замітку технології, які були використані під час президентських виборів.

Про це «Малакаві» повідомив прес-секретар «Громадського форуму» Микола Грабовецький.

Кандидати не тільки виготовили агітаційні листівки та буклети, а й організовували різноманітні акції та навіть дискотеки.



«Кандидати мали свій передвиборчий фонд. Той, хто з кандидатів отримав на свою підтримку більше як п’ятсот підписів отримав п’ятсот гривень»
, — каже Микола Грабовецький і додає, що частина кандидатів використовували і свої власні ресурси.

За словами Миколи Грабовецького, серед кандидатів на пост студентського мера присутні і технічні кандидати, які мали відібрати голоси у лідера перегонів.

«Були задіяні і брудні піар-технології, а також навіть використовувався адмінресурс. Наприклад в медакадемії викладач заходив в аудиторії і говорив студентам, що вони мають проголосувати за такого-то кандидата», — говорить прес-секретар «Громадського форуму».

За словами Миколи Грабовецького, вибори студентського мера перейшли межу гри, тому до підрахунку голосів спеціально-створена ЦВК, до складу якої увійшли представники кандидатів та «Громадського форуму», підійдуть зі всією відповідальністю. Буде перевірено кожен бюлетень, досліджено чи не голосував студент на кількох дільницях.

Микола Грабовецький не виключає, що після оголошення результатів виборів, окремі кандидати можуть їх оскаржити.

old_editor, 25.03.2010 15:38



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини