У Івано-Франківську комунальники відремонтували уже 25 вулиць

Про це повідомив головний інженер УЖКГ Микола Ковальчук.

«Навіть за останні два тижні на карті доріг міста відбулися значні зміни, - каже Микола Ковальчук, - Ми, завдяки хорошій погоді та стабільному фінансуванню, відремонтували основні артерії міста. 1300 тон асфальту було укладено нами від 3 травня, коли розпочалися основні роботи. Із 4 мільйонів, що нам виділили на ямковий ремонт, ми освоїли 1.3 мільйони. Ні одному підрядчику ми не боргуємо - це чудово».

Микола Ковальчук каже, що ремонтні роботи на вулиці Пасічна закінчено. Проте, там негайно необхідно зробити зливні каналізації.

«Щоб це покриття прослужило довго треба робити ці зливні каналізації, - відзначає Микола Ковальчук, - Щодо інших вулиць, то Облавтодор на даний момент уклав уже 600 метрів дороги на вулиці Івасюка, починаємо ремонт інших радіальних вулиць міста».

Також головний інженер УЖКГ зазначає, що для безперервної роботи семи ремонтних бригад слід зробити запаси необхідних матеріалів.



«Маємо наразі 24 тони бітуму,
- каже Микола Ковальчук, - Щойно привезли 3 вагони із відсівом, поки нам вистачить».

Щодо нарікань багатьох на погану якість зробленого ремонту, то Микола Ковальчук упевнений, що про це не може бути мови, адже кожну бригаду постійно контролюють.

«Технічні працівники закріплені за кожною із семи бригад, - говорить Микола Ковальчук, - Саме вони приймають роботу й підписують усі форми».

old_editor, 16.06.2010 21:26



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини