Одне із наших стратегічних завдань - це те, щоб перевізники вчасно розраховувалися — Фітель

700 тисяч гривень боргують перевізники перед полігоном ТПВ.

Про це вчора на нараді повідомив директор комунального підприємства «Полігон ТПВ» Богдан Тимочко.

«Через ці заборгованості ми в свою чергу маємо затримки по зарплаті та відрахуваннями на податки, - каже Богдан Тимочко, - Зараз ми маємо декілька судових процесів із перевізниками. Але це все дуже затягується. Самі з ними ми справитися не можемо. Гроші вони отримують від людей та підприємств, але чомусь думають, що якщо вони приватні, а ми підприємство комунальне, то платити нам не обов’язково».

За словами заступника міського голови Зіновія Фітеля, якщо така тенденція продовжуватиметься й надалі, то із перевізниками будуть розриватися договори й оголошуватиметься новий конкурс.

«Одне із наших стратегічних завдань - це те, щоб перевізники вчасно розраховувалися, - каже Зіновій Фітель, - Такого, як у Тернополі, нам не потрібно».

Богдан Тимочко зауважив, якщо вирішиться питання побудови стаціонарного трубопроводу по відкачі фільтрату, то його проблема на полігоні вирішиться сама собою.



«Хоч сам по собі фільтрат є речовиною не агресивною, усе одно вона містить деяких речовин більше норми у кілька разів, тому її потрібно відкачувати на очистку,
- каже Богдан Тимочко, - Зазначу, що на полігоні питання потрапляння фільтрату в підземні води немає. Шар глини там сягає двох метрів, що майже унеможливлює це потрапляння. Санстанція робить перевірки і за 18 років існування полігону не було жодного такого випадку».

КП «Полігон ТПВ» також займається виловом та стерилізацією безпритульних собак, але, за словами Богдана Тимочка, через урізання бюджету на ці витрати на 30%, коштів на цю роботу в підприємства немає.

old_editor, 16.06.2010 12:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини