Франківськ відвідала австрійська делегація. Наразі, нічого конкретного

Івано-Франківськ відвідала австрійська делегація у рамках локального політичного навчального візиту «Україна, як майбутній Європейський партнер». В складі делегації - мери австрійських міст та депутати місцевих рад.

Австрійці ознайомилися із містом, після чого відбулася їх зустріч із владою. В зустрічі взяли участь мер Віктор Анушкевичус, заступник міського голови Зінаїда Федорук директор «Теплокомуненрго» Ігор Прокопів та ще низка чиновників.

Віктор Анушкевичус звернув увагу присутніх на важливості таких зустрічей, які дають корисний досвід та зміцнення міжнародних зв’язків міських громад.

«Велике завдання, яке сьогодні стоїть перед європейською спільнотою - це розуміння, вивчення одне одного, - каже мер, - Ніщо так не збагачує людину, як спілкування. Мені наприклад цікаво, як функціонує місцеве самоврядування в інших країнах, а гостям цікаво, як ця система діє у нас».

Член районної ради Відня Крістіан Пассін зазначив, що досвід набутий в Україні та Прикарпатті дійсно допоможе у налагодженні партнерських відносин між країнами.



«Ви вже є важливим європейським партнером
, - говорить Крістіан Пассін, - І з кожним днем ця важливість збільшується».

Також в ході зустрічі австрійцям розповіли про економіку Івано-Франківська та представили привабливі інвестиційні проекти.



old_editor, 14.06.2010 13:16



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини