Всі проти, а караван іде. Мешканці вулиці Івасюка зустрілися з Вишиванюком стосовно незаконного будівництва

Ще на початку травня мешканці будинків №42, 44, 46 були на прийомі у мера міста Віктора Анушкевичуса, який запевнив їх, що зробить усе від нього залежне, щоб не дозволити незаконного будівництва.

Нагадаємо, що мешканці цих будинків відстоюють своє право мати поряд зі своїм будинком спортивний майданчик, який вони облагородили насадженнями. Проте, невдовзі на його місці мають бути зведені дві багатоповерхівки, що не лише закриє світло сусіднім будинкам, а ще й позбавить молодь можливості проводити свій вільній час з користю на баскетбольному майданчику .

Вже 7 червня мешканці будинку прийшли на прийом до губернатора Прикарпаття Михайла Вишиванюка з тією ж проблемою.

«Цього разу під білий дім ми прийшли з плакатами, у яких повідомили про свою позицію. На прийомі у Михайла Вишиванюка ми почули його ствердну думку, що він категорично проти будь-яких забудов на спортивному майданчику й будівництво там ні в якому разі не розпочнеться», – розповідає мешканка вулиці Івасюка Людмила Безусова-Попович.

За словами мешканців будинку, губернатор наказав організувати слідчу комісію, яка б розібралася з фактом незаконного будівництва. Коли ж він дізнався, що забудовник – один з його заступників, Вишиванюк запевнив мешканців, що цю проблему буде ще легше усунути – заступнику голови ОДА доведеться вибирати між посадою і будівництвом. Проте, мешканці вулиці налаштовані досить серйозно і обіцянок їм не достатньо.

«Ми категорично налаштовані створити нашу організацію, куди б могли звертатися люди з такими ж проблемами, як у нас. Ми будемо допомагати її вирішувати. Адже надіятися немає на кого. Ми зверталися по допомогу вже й до Юрія Солов`я, який не допоміг нам і не планує допомагати, тому ми повинні самі себе захистити. А то начебто усі проти, а караван іде», – каже Людмила Безусова-Попович.

old_editor, 09.06.2010 19:52



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини