Франкывськ: у пришкільних та оздоровчих таборах відпочиватимуть вісім тисяч дітей

Цього року планується оздоровити вісім тисяч дітей в пришкільних та оздоровчих таборах.

Про це сьогодні на оперативній нараді сказав начальник управління освіти МВК Михайло Верес.

«Уже з першого червня працюють пришкільні табори. Відбулося гарне урочисте відкриття сезону, - каже Михайло Верес, - Дітей харчують непогано - частину коштів виділяємо ми, інша частина - це кошти батьків. Правда, маємо деякі заборгованості по підприємцях, що харчують наших дітей, проте вона незначна. Із передбачених у бюджеті 380 тисяч гривень, левова частка піде саме на харчування. Також розроблена та проводиться виховна робота».

Михайло Верес відзначив, що на базі табору «Лімниця» в кінці літа буде проведений екологічний табір, на який приїдуть й діти з інших країн.

«Це буде зроблено в четверту зміну табору, - говорить головний міський освітянин, - Деякі наші діти відпочиватимуть в таборі «Омега», що в Севастополі, деякі поїдуть за кордон. Учні шести шкіл міста братимуть участь в поході у «Чорний Ліс».

За словами Михайла Вереса, в деяких міських школах існують певні незручності через проведення в одному приміщенні й пришкільних таборів й ЗНО.

«Але, я думаю, що кожна школа усе добре спланувала й це не створить перешкод ні для успішного оздоровлена дітей, ні для здачі ЗНО», - зазначив Михайло Верес.

На останок, Михайло Верес зауважив, що жодних проблем із виплатою відпускних освітянам міста не має й не буде.

«Все виплатиться вчасно до останньої копійки», - сказав він.

old_editor, 08.06.2010 20:44



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини